Valpar H - kullen

Får jag presentera Stardust´s H- kull

 

Vi planerar att para Stardust´s Emira By Amila "Gittan" med Murubis Arrow with Ami By Biuscut.

Parningen är planerad till Mars-10 och leverans beräknas bli Juli- 10.

Jag är jätte glad och tacksam över att få använda "Chicko" till "Gittans" första kull. Det kommer bli en trevlig, social och välkonstruerad kull underbart temrament. Denna kull kommer bli en dröm för er som vill ha en hund att spåra, jaga, ställa ut eller bara som en vän!

 

Stardust´s Emira By Amila är Svenskt Viltspårs Campion och är utbildad som Eftersökshund. Hennes mamma Stardust´s Amila är även hon Viltspårs Champion och utbildad som Eftersökshund. Både Emira och Mamma Amila fick väldigt fina lovord av kursledaren Per Kristofferson som har PA-Eftersök. Mormor Rex Ventors Fayora har även hon en bra spår näsa och har sina fina titlar svenskt Viltspårs Champion och svenskt Utställnings Champion. Emiras Pappa kommer från kennel Gabisas i Skottand Sonstraal Baron Samedi "Milo"..

 

Murubis Arrow with Ami By Biscut har även han visat framfötterna i utställningsringarna och i viltspårsskogen. Det framgår av hans fina tittlar.Och det kan även berättas att Chickos mamma Dea Decora´s Avanca och bror Murmubis Shumba arbetar med sina förare i jakt och eftersök. Vill ni veta mer om Chicko så gå in på www.murumbi.se

 

Om Ni har frågor eller vill lämna ert intresse för denna kull Ring Bitte 076-2026358 el 08-52430050

SEVCh Stardust Emira by Amila
Nord JV-06 SVCH VUCH NUCH Murumbis Arrow with Ami By Biscut "Chicko"