Valpar E kull

Sommaren 2007 föddes 9 underbara valpar, 6 tikar (varav 1 levernos) och 3 hanar som är efter vår charmiga livsnjutare SvCH Stardust's Amila. Amila är mycket välkonstruerad och balanserad tik med rejäl benstomme och "mycket av allt". Hon har dessutom ett särdeles trevligt temperament. Hon är social och tillgänglig och har gott självförtroende, vilket gör henne till en trygg och stabil hund i de flesta situationer.


När vi har letat hane till Amila så har vi velat hitta en kille som också är balanserad med få exteriöra fel och som dessutom är medelstor, då Amila är en mycket kraftfull tik. Överst på önskelistan stod förstås också ett balanserat temperament. Efter noggrant letande världen över, har vi nu funnit den hane som vi tror kommer att komplettera Amila på bästa sätt. Det är med stor glädje som vi presenterar den blivande pappan till vår E-kull - GB Ch Sonstraal Baron Samedi "Milo".

Milo är en mycket stabil hanhund med balanserad exteriör. Han har tidigare lämnat såväl trevliga som exteriört lovande valpar i ett flertal kombinationer i Storbritannien och Australien. Milo har haft en framgångsrik utställningskarriär och har till dags dato vunnit fyra "tickets" (challenge certificates) och fyra reserve challenge certificates. Han har även varit top dog i sitt hemland Skottland. Numera ägnar Milo sig mest åt att relaxa hemma hos familjen hos kennel Gabisa och gläds åt sina avkommors framgångar.


Stort tack till Milos ägare Gillian Hutchinson, kennel Gabisa, för att vi får äran att använda hennes fina kille! Stort tack även till min "mentor" Veronica Thorén, kennel Rex Ventors för goda råd och praktisk hjälp kring den planerade kullen.

Nu har Escada (Nina) fått en egen sida hos Kennel Gabisa. >>

Föräldrar & nyfödda

Amila
GB Ch Sonstraal Baron Samedi "Milo"