Stardust's Brizette By Genova

Ella

Brizette, eller Ella som hon kallas till vardags, är dotter till vår stolta Nova och till sättet sannerligen mamma upp i dagen.

Som pappa till vår B-kull valde vi den exceptionellt harmoniskt byggda Sheikh (Am/Can/Fin Ch Ikimba Tumomak Sheikh) – en finsk uppfödning som exporterats till USA.

I sitt nya hemland har Sheikh skördat många fina framgångar och när uppfödaren Marianne Gelinn, kennel Ikimba fick möjligheten att låna hem Sheikh till Finland för en period, så såg vi möjligheten till en naturlig parning med denna stålige herre. Kombinationen har lämnat över lag vackert linjerade och synnerligen balanserade valpar och vår Ella är inget undantag.

 

Ella är ställd en del från valpklass och blev bla BIM-valp mot kullbror Bandit på svenska specialen 2005. Ella samägs med huss Patrik och matte Marie och bor i Stockholm. Vi håller tummen för att Ellas röntgenresultat slår väl ut så att vi får möjligheten att inkludera denna lågmälda, vänliga och vackra flicka i vår vidare avel. Mentaltest för B-kullen är planerat till våren 2007.