Stardust´s Hazzla By Emira kommer att paras under 2016. Hazzla har haft två kullar och är en underbar mamma för sina valpar! Val av hane....det kommer presenteras inom kort!

Jar of heart´s nu har vi fått namn och är besiktigade , chippade! Vi är nu 7,5 veckor på foto!

Stardust`s Jar of hearts Jaylee! Har nu funnit sitt hem.

Stardust`s Jar of hearts Jemma! Korrekt tik som funnit sitt hem.

Stardust´`s Jar of hearts Jabelle! Korrekt tik funnit sitt hem.

Stardust`s Jar of hearts Joline! Korrekt funnit sitt hem,

Stardust´s Jar of hearts Japha! Korrekt tik som funnit sitt hem.

Stardust´s Jar of hearts Jamira! Korrekt tik som funnit sitt hem! Jag hoppas denna lilla fina flicka ska kunna ingå i mitt avelsarbete.

Stardust´s Jar of hearts Jakini! Korrekt tik har funnit hem! Jag hoppas denna lilla fina flicka ska kunna ingå i mitt avelsarbete.

Stardust´s Jar of heart´s Jaiden Korrekt hane som har funnit sitt hem.

Stardust´s Jar of hearts Jamir! Korrekt hane som funnit sitt hem!

Stardust´s Jar of hearts Jax! Korrekt hane

 Stardust´s Jar of hearts Jordan! Korrekt hane som funnit sitt hem.

Nu är valparna 6 veckor och fortfarande finns valpar att tinga en tik ej för utställning samt 3 korrekta hanar....alla med bra temperament! Det är tik nr 11 hane nr 10 nr 8 och nr 6 som söker hem. Har du frågor eller intresse av tiken eller någon av pojkarna ring. 076-2026358.

Tik nr 1 som har haft ett silverhalsband....hon har funnit sitt hem mera info kommer om henne.

Här har vi pojken som burit ljusblått band....och föddes som nr 2 i kullen.....mera info om honom kommer senare....för han har funnit sitt hem.

Dam nr 3 har haft rött band funnit sitt hem info kommer

Damen som bruit orange halsband....en kärleksfull dam....har funnit sitt hem info kommer senare

Tik nr 5 mörkblått halsband....funnit sitt hem info kommer senare!

Hane som burit grönt halsband. Han söker ett hem hos någon som gillar att vara ute i nauren.
Han är korrekt så det går att ställa ut honom om intresse finns....som restan av kullen har även han ett bra temperamen!
Söker hem.  ( Avaible for show)

Här har vi damen som burit grönt halsband.....hon har funnit sin familj....mera info kommer senare

Här har vi en hane som haft mörkblått halsband....han är en riktigt go charmör tycker om att pussas. Han är korrekt så det går att ställa ut denna pojke om intresse finns! Han söker det rätta hemmet.....! Bra tempermant gillar att vara med över allt! (Avaible for show)

Denna dam har burit gult halsband,,,,hon har funnit det rätta hemmet! Mera info denna lilla hjärta kommer senare!

Här har vi en av pojkarna som letar rätt hem han har burit Lila halsband. Han är en korrekt kille som man kan ställa ut om man är intresserad av detta. Han är en framåt kille gillar att vara med....och nosar gärna efter godsaker! Snäll go och rar! ( Avaible for show)

Detta är den tiken som har burtit ett svart halsband....hon har ett litet ridgefel i sin ridge men är en av tikarna med charm.  Tyvärr blev det ett återbud på henne eftersom vi upptäckte ridgfelet vid 6 veckor. Hon skulle älska att få komma till någon som gillar att vara ute i skog och mark. Lite spår och eftersök tror jag denna lilla dam skulle uppskatta. Hon söker fortfarande det perfekta hemmet! Hon har ett underbart temperament. Har du hem till henne så får du mycket kärlek tillbaka! ( Avaible not for show)

Stå och huvudbilder på Jar of heart´s 4 veckor! Alla valpar har ridge och om intresse finns går att ställa ut! Ur denna kul söker jag ev delägare till tik/hane. Krav är att du kan tänka dig meritera tiken/hanen. Det finns fortfarande valpar som ej funnit det rätta hemmet. Vid intresse Ring Bitte 076-2026358 eller maila stardust_kennel@hotmail.com

Silver tik med sitt fina huvud.

Silver tik stå ( Nr 1)

Ljus blå hane fina huvud.

Ljus blå hane stå (Nr 2)

Röd tik med sin fina huvud

Röd tik stå (Nr3)

Orange tik med sitt fina huvud!

Orange tik stå ( Nr 4)

Mörk blå tik med sitt fina huvud.

Mörk blå tik stå (Nr 5)

Grön hane med sitt fina huvud.

Grön hane stå ( Nr 6)

Grön tik med sitt fina huvud.

Grön tik stå ( Nr 7)

Mörk blå hane med sitt fina huvud.

Mörk blå hane stå (Nr 8)

Gul tik med sitt fina huvud!

Gul tik stå ( Nr 9 )

Lila hane med sitt fina  huvud!

Lila hane stå ( Nr 10)

Svart tik med sitt fina huvud.

Svart tik stå (Nr 11)

Här kommer ett försök att några enskilda bilder på Stardust´s Jar of hearts....J-kullen
Min kamera har tyvärr gått sönder så bliderna blev väl inte tipp topp....men njut av dem endå!

Biler på tikarna!

Här kommer lite foton på pojkarna!

Tänk vad fort tiden går....Valparna växer så det knakar, även kan man se första tecken på att ögonen är på väg att öppnas. Eftersom Hazzla har fått en sådan stor kull kommer jag att börja ge valparna lite extra välling och så sakta börja smyga in små mat portioner. Efter den 25 /10 kommer blivande valpköpare komma hit och hälsa på sina små! Roligt att det både är Nya och gamla valpköpare även denna gång! Ska försöka få igång min kamera så de komma in lite nya bilder på de små!

Vi är här nu!

Lördag den 27 septeber kom Stardust´s Jar of hearts...J kull till världen. Det blev 12 st 8 tikar och 4 hanar.  Först tittade en tik ut 10.12 sedan droppade de på och sista valpen kom 14.52. Stort tack till Min dotter Emelie som var till jätte stor hjälp. Mitt barnbarn Liam som båse skrev tid...på valparna och tog hand om de andra hundarna....Tack älskade du! Sist ett jätte tack till en underbar vän Ewa Haglund Evergraceskennel.  Förfrågningar välkomnas....Bitte 076 2026358

Hazzla på dygn 37.

Hazzla är nu på dygn 37. Hon är så go men ständigt hungrig! Allt som kommer i hennes väg slinker ner.
Jag uppdaterar äve på min FB sida! Välkommna dit och hälsa på! Hazzla och Bitte

2014-08-29 Tjoho I går var vi på ultraljud hos Morten som har Veterinärboden i Åkers styckebruk! Han konstaterade att Hazzla var dräktig .....han uttryckte sig ordagrant så här.... Men Oj det är ju en hel TOMTE ARMÈ här inne!  Så vi kan med glädje berätta att valparna är beräknade helgen vecka 39. Om intresse och förfrågningar om kullen ring mig på mobil 076-2026358. Uppdatering kommer ske i bloggen här och på FB!

Nu har det gått 3 veckor sedan resan till Gashan!

2014-08-18
Tiden går inte så fort som man vill! Hazzla når bara fint det jag har märkt är att hon är mycket lugnare när vi är på våra promenader. Jag har bokat in ett ultraljud hos Morten som har Veternär boden i Åkersstyckebruk .Så nästa gång jag uppdaterar hemsidan vet vi om det ligger några småttingar i Hazzlas mage. Håll tummarna nu!

2014-08-12
Nu är det ca 14 dagar sedan vi var hos Gashan! Hazzla är lugnare när vi är ute på våra promenader! Hon sover mycket och ligger gärna på rygg . Det verkar vara svårt att finna någon veterinär som gör ett ultraljud stående, de vill gärna ha hunden liggandes på rygg för att få bättre kontakt!
Jag ska försöka hitta på tema denna gärna på J....kan vara kul att komma på något nytt! Så har Ni namn på J eller tema så hör av er med era förslag! /Bitte och Hazzla

 

Nu är det en vecka sedan Hazzla var hos Gashan i Danmark!

2014-08-05
Nu är det ca en vecka sedan vi var och hälsade på Gashan ! Och man undar? Är det småttningar på väg? Hazzla är sitt glada ja som vanligt! Det är bara att ge sig till tåls och vänta å se....vad som händer!  Jag funderar på att ultraljuda om jag inte känner mig 100% säker och just nu letar jag en veterinär som kan tänka sig göra det stånde....! Lovar att hålla alla intresserade uppdaterade.

Nu händer det grejor på Stardust!

2014- 07-31
Nu är vi hemma igen! Vi hoppas att våran Danmarksresa ska ge resultat! Tusen tack till Nada och Anders Nikolic Kennel Kinyemi ! Vi hoppas Stardust´s kennels J kull ser dagens ljus vecka 39.

Mer info kommer inom kort.

Detta underbara kort hittade jag bland mina gömmor! Det är tre stycken Stardust generationer. Damen i mitten är min Älskade Rex Ventors Fayora (å vänner om ni bara visste vad jag saknar denna guldklimp)  Damen till höger är min underbara Amila som nu har uppnått den högaktningsfulla åldern 9,5 år. Och den lilla damen till vänster är Stardust´s Escada By Amila aka Ninni som bor hos Gillian som har Gabisas kennel.

Min förhoppning är att nu försöka uppdatera min hemsida lite oftare, så att alla vänner och gamla samt nya valpköpare ska kunna få lite veta vad som händer här. Just nu är jag på gång att titta på hanar och det finns många fina! Hazzla kommer ju att få en kull till våren 2014 . Ni som går i funderingar på att skaffa en ny familjemedlem till våren/sommaren hör av er så ska jag berätta mer om mina planer inför kommande parning, Det är alltid roligt även för en valpköpare att få vara med från allra första början. 

Du kan ändra denna exempeltext. Peka här och klicka på knappen "Redigera text". Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

En liten rubrik.

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.